maanantai 10. kesäkuuta 2013

Illanviettoa tankotanssijoiden tapaan

Pahoittelen heti alkuun taas kuvien laatua. Ulkona oli pimeää ja kuvausvälineenä kännykkä.

Olimme lauantaina istumassa iltaa muutaman treenikaverin kanssa Helsingin keskustassa. Mukana pari siideriä ja naposteltavaa. Hauskaa, miten puheenaiheet pyörivät lähes pelkästään tankotanssin ja sirkuksen ympärillä, vaikka luulisi, että meillä aktiivisilla nuorilla naisilla olisi muutakin keskusteltavaa. Avopuolisoni joskus kieltäytyi viettämästä iltaa treenikavereideni kanssa, koska puhuisimme kuitenkin vain tankotanssista. Minä tietysti heti kielsin, että eihän, kyllä me muustakin puhumme. No, avopuoliso taisi olla ihan oikeassa.


Tietenkin jossain vaiheessa aloimme tehdä käsinseisontaa ja päälläseisontaa, mikä aiheutti hieman katseita Ruttopuistossa. Ja lopulta huomasimme pienen aitauksen, jossa oli aika vaatimaton kiipeilyteline. Mutta kiipeilyteline silti! Ja sinne oli päästävä. Hauskaa myös, kun tankotanssiporukassa kukaan ei oudoksu, jos joku ehdottaa kiipeilytelineissä temppuilua.


Teline oli tosiaan erittäin vaatimaton, joten oikeastaan ainoa temppuilumahdollisuus oli tuossa pienessä putkenpalassa. Laura oli ihan huippu ja teki aysha liftin toinen käsi putkessa ja toinen tuota puista osaa vasten. Ja tietysti alas iron x:n kautta. Huhhuh. Rautainen mimmi.


Temppuja oli aika vaikea keksiä, mutta hauskaa meillä oli. Kukaan ei myöskään ollut hoputtamassa, että voidaanko jo lähteä. Haaveilimme stagen ostamisesta (eli yksinään pystyssä pysyvä tankotanssitanko), koska kesällä olisi ihana treenata ulkoilmassa. Mutta staget ovat aika hintavia eikä yhdessä ostaminenkaan olisi ihan yksinkertaista. Jatkamme siis haaveilua.

Jossain vaiheessa joku mies tuli paikalle ja kysyi, mitä teemme ja voisimmeko opettaa hänellekin jonkun helpon tempun. Yritimme opastaa kaksoseen, mutta mies päätyikin tuohon yllä olevan kuvan mukaiseen asentoon. Hah, aika hauska! Pitihän sitä itsekin kokeilla. Jaaa lisää spagaattitreeniä, kiitos!

Tämän viikon liikunnat taitavat jäädä vähän vähemmälle. Iltavuorot estävät tunneilla treenaamisen ja oikeastaan päivät pitäisi kuluttaa tenttislaidien kanssa. Huomiseksi olen kuitenkin sopinut kuntosalitreffit ja muutaman aamujoogankin varasin. Toivottavasti saisin kuitenkin vähän taas kävelyä/juoksua ja kuntosalia viikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti