torstai 2. toukokuuta 2013

Vappu sujuu myös treenatessa

Jos ihmetyttää, miksen jo kirjoita Pole Debutista enemmän, niin ajattelin odottaa, että videot tulevat Youtubeen, jotta voin linkittää omani tähän. Alkuviikosta niiden piti tulla. Kohta unohtuu jo fiilikset, kun suuntaan ajatukseni kohti seuraavia kisoja. ;)

Mutta! Kuten jo aiemmin blogissa kirjoitin, tajusin jokin aika sitten, että vappuna ei välttämättä olekaan pakko ryypätä. Onneksi kaksi muutakin ihmistä oli tullut samaan päätelmään, ja sain viettää alkoholittoman vapun avopuolisoni ja yhden opiskelukaverini kanssa. Minulla oli ihan hauskaa karnevaalitunnelmissa, serpentiiniä yllä ja värikästä meikkiä naamassa. Hetkittäin tunsin jopa olevani hieman hiprakassa, vaikka en juonut tippaakaan alkoholia. Ehkä kevät, haalarit ja vappumeininki tekevät sen. Päivän vietimme kaupungilla muiden opiskelijakavereiden kanssa, kuudelta katsoimme Mantan lakituksen ja sen jälkeen minä suuntasin Circus Helsingille treenaamaan.

Jotain vanhaa ja helppoa: Vesimies
Sirkuksella oli aika hiljaista. Meitä oli käsinseisontatunnilla loppujen lopuksi neljä. Treeni ei kyllä muuttunut yhtään huonommaksi. Päin vastoin, oli jopa ehkä hauskempaa. Alkulämppien jälkeen teimme käsinseisontaa painot jaloissa. Se oli aluksi hieman pelottavaa, mutta lopulta todella hauskaa. Painot tekivät sen, että painopiste liikkui todella hitaasti, ja tasapainoa pystyi korjaamaan helpommin. Teimme myös puolivoltteja, mikä oli minulle ihan uutta ja jännittävää. Rupesivat ne kuitenkin sujumaan aika hyvin jo vähän ajan kuluttua. Treeni oli jälleen raskas mutta ihana.

Vielä vaiheessa: Russian split
Käsinseisontatreenien jälkeen menin vielä tankotreenailemaan. Tangolla treenailtiinkin sitten lähes puoleen yöhön asti. Koska kisat ovat ohi, päätin treenata jotain uutta. Haastoin itseni treenaamaan kaikkia inhottavia liikkeitä, joiden treenaamista olen välttänyt niiden aiheuttaman kivun tai jonkun muun syyn takia. Yläpuolella olevassa kuvassa näkyy, missä vaiheessa russian splittini on tällä hetkellä. Tuota liikettä en ole koskaan treenannut oma-aloitteisesti, koska en taivu spagaattiin ja siksi olen päättänyt, että se näyttää minun tekemänä rumalta eikä siis kannata edes yrittää. No, kyllähän se ihan oikeasti näyttää rumalta, mutta ei se ainakaan treenaamatta (ja venyttelemättä!) parane. Mutta tuossa kuvassa näkyy jo edistystä viime kertaan, kun russian splittiä kokeilin. Silloin sain yläjalkani vain juuri ja juuri tangon tuolle puolelle. Eli hyvä minä!

Jotain, minkä olen aiemmin osannut, mutten enää: Yogini
Tämä liike sitten vain sattuu niin pirusti, että jo kipu estää oikeaan asentoon pääsemistä. Harmittaa, koska olen tuon liikkeen aiemmin osannut, mutta nyt en enää jostain syystä osaa. Tarkoitus olisi tuosta eteenpäin vielä irrottaa toinenkin käsi tangolta ja siirtää se samalla tavalla nilkalle. Ilmeestäkin näkee, että tuskaa on, mutta pakko oli yrittää saada se onnistumaan. Onnistuin kerran irrottamaan molemmat kädet, mutta ei sekään mikään mallisuoritus ollut. Kyllä se sieltä vielä tulee!

Treenasin myös allegraa, joka sekin sattuu niin paljon, etten ikinä treenaa sitä oma-aloitteisesti. En myöskään taivu selästä niin paljon, että saisin sen onnistumaan. Onnistumisen tunteita ei siis vapputreenissä ollut, mutta oli minulla silti hauskaa. Kun treenaa keskiyöhön hyvässä seurassa, mitä muuta voi olla kuin hauskaa?

Ai niin, meinasin taas unohtaa! Sain New Blog Love -tunnustuksen Heliltä. Heli pitää blogia Helin elämää. New Blog Love on siis tunnustus uusille blogeille, joihin tunnustuksen antaja on tykästynyt. Heli harrastaa myös tankotanssia, josta joskus kirjoittaa blogissaan, mutta kirjoittaa myös paljon muusta. Kiitos Heli!

Minun pitäisi nyt linkittää vielä viisi uutta blogia, joihin olen tykästynyt, mutta taidan tehdä sen myöhemmin. Nyt en keksi tähän hätään muita uusia blogeja kuin avopuolisoni Mikan treeniblogin. Mika kirjoittaa kuntosaliharjoittelustaan ja lisää usein myös videoita treeneistään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti