sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Treeniviikko 20/2013

Maanantai:
Lepo

Tiistai:
Kuntosali (1 h 15 min)

Keskiviikko:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)
Tankotanssi koreotreeniä (30 min)
Tankotanssi Pole 2/3 (1 h 15 min)

Torstai:
Boulderointi (1 h 30 min)
Tankotanssi Pole 2/3 (1 h 15 min)
Tankotanssi Pole 3 Flow (1 h)

Perjantai:
Tankotanssi koreotreeniä (1 h 15 min)

Lauantai:
Juoksu ExtremeRun Vantaa (2 h 9 min)

Sunnuntai:
Tankotanssi vapaat treenit (30 min)


Yhteensä: 11 h 39 minOn ollut ihan ok treeniviikko. Koreotreenipäivät ovat olleet aika laiskoja, samoin kuin tämän päivän vapaat treenit. Merkkasin treeniajasta vain puolet HeiaHeiaan, koska sen verran laiskaa treenaaminen oli. Nyt alkaa olla jo niin kuumat säät, että hiki tulee samantien. Tänään olin ollut palaverissa terassilla, joten olin hieronut itseni kokonaan aurinkorasvalla. Rasva ja tanko eivät ole ylimpiä ystäviä, joten esimerkiksi olkanousu muuttui nopeasti aika vaaralliseksi.

Tein ensimmäisen edistyskuvani ja valitsin tutkan alle jaden. Jadea on todella hauska tehdä, mutta se on upea ja kaunis liike vain silloin, kun sen saa piikkisuoraksi. Koska en saa spagaattia vielä pohjaan saakka lattialla, ei se tietenkään onnistu myöskään tangolla. Mutta on siinä edistystä tapahtunut viimevuotiseen verrattuna. Ja on tuo tämänpäivänen mielestäni parempi myös tammikuiseen verrattuna.

Välillä ärsyttää, kun suurin osa liikkeistä tarvitsee notkeutta näyttääkseen kauniilta, ja itse en veny kovinkaan paljon. Milloinkohan se venyttelymotivaatio iskee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti