perjantai 3. toukokuuta 2013

Ai nytkö juostaan?

Oijoi, huomenna pitäisi lähteä juoksemaan 21 kilometrin Helsinki City Run. En ole juurikaan ehtinyt treenata juoksua, koska talvella en vain saa itseäni lenkille ja hyvien säiden saapuessa treenasinkin jo hulluna muita tapahtumia varten. Vähän siis jännittää, pääsenkö edes maaliin asti. Mutta lähdetään nyt kuitenkin yrittämään sisun, adrenaliinin ja hyvän fiiliksen voimalla. Peruskunto on kuitenkin ihan kohdillaan. Hieman pelkään myös, että treenaamattomuuttani rikon jonkun paikan, kun yhtäkkiä lähden repäisemään. En todellakaan halua treenitaukoa juuri, kun luentojen ja tenttien loppuminen antaisi reilusti lisää aikaa treenille. No, peukut pystyssä! Pitäisi vielä jaksaa vääntää parin tunnin juoksusoittolista, etten tylsisty matkalla. 

Eiliset tuplatreenit olivat ihan mahtavat. Opin uusia juttuja ja treeneissä oli kivaa. Uusien temppujen opettelu oli lisäksi erityisen kivaa, koska olen niin pitkään tahkonnut vain sitä yhtä ja samaa koreografiaa tuttuine temppuineen. Kuten ehkä joka treeneissä lähiaikoina, päätin taas alkaa venytellä enemmän. Nyt hei ihan oikeasti pitäisi tsempata. Vähän venyttelyä joka päivälle. Toimi, höhlä!

Treenien jälkeen odotti sähköpostissa kuitenkin jotain vielä kivempaa. Viestissä kerrottiin, että olin voittanut Lorna Jane Finlandin Extreme Run -kisan, jonka palkintona oli osallistuminen Extreme Runiin sekä n. 200 € arvoiset Lorna Janen juoksuvaatteet. Jee! Uusia treenivaatteita! Merkin maahatuoja on Lavli Oy, jonka verkkokaupasta tuotteita voi ostaa. Lisäksi ostoksille voi päästä pop up shopeissa. Lisätietoa näistä löytyy esimerkiksi Lorna Janen Facebook-sivulta. Näin siis pääsen juoksemaan Extreme Runin kasarihengessä Lorna Janen kuteissa. Kisan teemana kun oli 80-luku, koska silloin (vuonna -89) Lorna Jane Australiassa perustettiin. Hitsi, en oikeasti malta odottaa, että saan päälleni uudet värikkäät treenivaatteet. Kuinka pitkään olenkaan marmattanut, kun aina joutuu treenaamaan samoissa kuteissa, ja ai että, jos vaatteet sattuvat olemaan pesussa. Voitto tuli siis todellakin tarpeeseen. 


No, sitten odottelemaan kauhulla ja innolla huomista. HCR:n jälkeen tuo 16 km Extreme Runissa ei varmaankaan tunnu enää missään. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti