torstai 25. huhtikuuta 2013

Vaatteet päällä

Pakko tulla nyt viimeistelemään tämä monta päivää sitten aloitettu teksti. Kaikki aika on kulunut treenaamiseen, yliopistohommiin tai töihin.

Otsikko viittaa tällä kertaa pelkästään kuviin. Treenasimme yhtenä päivänä treenikaverini Kaisan kanssa monta tuntia omia Pole Debut -koreografioitamme. Treenin jälkeen kun olimme jo lähdössä, Kaisa ehdotti, että voisi ottaa kuvia blogiani varten. No, vaatteet olivat jo päällä ja tuntui ihan liian vaivalloiselta taas vaihtaa, joten päätimme ottaa kuvia liikkeistä, joita voi tehdä vaatteet päällä. Vähän hakemista oli, mutta muutama tuli. Tietystihän jotkut huipputankoilijat tekevät vaikka kokonaisen koreografian vaatteet päällä, mutta kyllä se aikalailla temppukirjoa karsii, kun pitoa ei saa kuin käsille. Käsinseisontakuvan näkemisen jälkeen otin tehtävälistalleni selän extravenyttelyt. Heh. 

Käsien asento on joku aika erikoinen, älä ota mallia.
Viimekertainen roskaruokatunnustus on selkeästi auttanut, koska nyt ei enää tee mieli herkutella. On kovin helppoa huijata itseään uskottelemalla, että harvoinhan sitä herkkuja tulee syötyä, joten kai sitä välillä voi. Normaalisti tämä onkin totta, mutta nyt muutama viikko on ollut oikeasti paha. Vappuun asti pidän tiukkaa linjaa, mutta lempparijuhlapäivänäni aion kyllä herkutella. Sillä välin herkuttelen banaanipirtelöilläni. Avopuolisoni laittoi joskus pakastimeen banaaneja, jotka olivat menossa huonoksi. Ihmettelin aluksi, kuka pakastaa banaaneja, mutta sitten keksin joku perjantai-ilta laittaa jäisen banaanin, maitoa ja 4-6 cl kaakao- tai suklaalikööriä tehosekoittimeen, ja ihana banaanipirtelödrinkki oli valmis. Näitä nautin sitten nykyään usein herkkuhimoissani joko ilman likööriä tai liköörin kanssa, riippuen viikonpäivästä. ;)

Hienosti taipuu selkä.. tai sitten ei.. 
Olen nyt vihdoin saanut suunniteltua koreografiani loppuun ja hieman jopa treenattua sitä. Valmis en kyllä ole, mutta näillä on mentävä. Viime yön nukuin huonosti. Tiistain treenit olivat aivan mahtavat. Lähdimme sirkukselta vasta klo 23. Kun pääsin kotiin ja sänkyyn, uni ei vain tullut. Päässä pyöri miljoonat eri jutut, joita haluaisin sirkuksella kokeilla; intoilin siitä, että osasin yllätyksekseni hulata hulavanteella; mietin seuraavan päivän ruotsin suullista tenttiä.. Aamulla heräsin kuitenkin avopuolisoni herätyskelloon klo 7, joten päätin lähteä aamujoogaan, vaikka unta olin saanut ihan liian vähän. Jooga oli kuitenkin ihanaa, kuten tavallista, mutta koreografiaani en millään jaksanut enää treenata. 

Olen siis nukkunut huonosti ja nytkin kello on jo kaksi yöllä, joten tekstini saattaa olla hieman epäloogista. Haluan kuitenkin vielä myöhemmin kirjoittaa tiistain treeneistä, koska niistä minulla on olemassa myös pieni videokooste. En ole kyllä vähään aikaan niin pahasti innostunut treenistä kuin tiistaina. Lisäksi koin jälleen sen mahtavan onnistumisen tunteen, kun kokeilin ensimmäistä kertaa vuosiin hulavannetta. Lapsenahan se oli, no, lastenleikkiä, mutta kerran aikuisiällä kokeillessani huomasin, etten enää osaa. Mutta nyt tuo taito oli salaa tullut takaisin. Johtuneeko paremmasta lihaskunnosta keskivartalossa, vai mistä.. Ihanaa kuitenkin! Ehkä pakko ostaa hulavanne kesäksi, että voi leikkiä sillä auringonpaisteessa nurmikolla. En malta odottaa!

Perhonen onnistuu vaatteillakin yhtä hienosti.
Pole Debutin eteen en taas pahemmin ole tehnyt mitään. Biisi pitäisi muokata, aikataulut sopia, treenata vielä lisää, viimeistellä esiintymisasu... Huoh, ei taida näistä kisoista tulla paljon mitään, mutta ainakin pääsen siitä ensimmäisen esiintymisen piinasta. Varmasti seuraava on sitten jo helpompi. Tai sitten ei. Ehkä jännitän joka kerta hulluna. Vielä ei tosin minulla ole jännitys alkanut. Olen sellainen viimehetken jännittäjä, eli ahdistus nousee vasta hetki ennen esiintymistä. Pole Debutissa olen vuorossa toiseksi viimeisenä, joten jännitänköhän koko illan..

Muuten, ruotsin suullinen koe meni todella hyvin. On kuulemma todella hyvä ja varma ruotsi minulla. ;)

2 kommenttia:

  1. Pakastettujen banaanien lisäksi keksin myös sen pirtelön ;) siksi pakastin ne! Mutta aivan alkuperäinen kunnia kuuluu yhdelle youtube-henkilölle. Siinä reseptissä on jäiset banaanit + maito + proteiinijauhe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai mä ymmärsin, että ne oli vaan menossa huonoksi. Mutta kunniaa pirtelöideasta ei voi multa viedä, kun jo vuosia oon tehnyt pirtelöitä reseptillä itsepoimitut pakastetut mansikat + maito. Banaaneita en vaan ollut ennen nähnyt pakastettavan.

      Poista