maanantai 22. huhtikuuta 2013

Treeniviikko 16/2013

Maanantai:
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)
Rengastrapetsi Aerial Hoop 3 (1 h)

Tiistai:
Lepo

Keskiviikko:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)
Tankotanssi koreotreeniä (1 h 15 min)

Torstai:
Lepo

Perjantai:
Tankotanssi koreotreeniä (2 h)

Lauantai:
Tankotanssi koreotreeniä (2 h 45 min)

Sunnuntai:
Tankotanssi koreotreeniä (4 h 30min)


Yhteensä: 13 h 45 min

Sunnuntain treenieväät

Viime viikolla jätin muut treenit mahdollisimman vähälle ja treenasin tulevia kisoja varten. Maanantain Pole Guru ja Aerial Hoop -tunnit olivat todella hauskoja. Opin paljon uusia juttuja ja oli sellaista ihanaa treeni-intoa. Nyt tavallaan toivoisin, että kisat olisivat pian ohi, että pääsen taas treenaamaan kaikkea uutta enkä vaan vetämään läpi vanhoja temppuja. 

Muutenkin olen hieman tappiomielialalla lähdössä kisoihin. Treenausaika jäi ihan luvattoman lyhyeksi. Alunperinkin se oli liian lyhyt (vajaat 4 viikkoa), mutta sen lisäksi jouduin valmistelemaan ja treenaamaan toisen esityksen tähän väliin. Tarkoitukseni ei ollut ottaa tätä toista projektia, mutta olosuhteiden pakosta otin. Ei sillä, että sitä tehdessä ja esittäessä ei olisi ollut hauskaa, mutta olisin halunnut keskittyä tähän tärkeämpään. Moni onkin jo puhunut, että joko peruu tai saattaa perua osallistumisensa kisaan. Osalla on loukkaantumisia tai sairastumisia, mutta ainakin yksi ilmoitti syyksi yksinkertaisesti, ettei ole ehtinyt treenata. Tekisi itsekin mieli käyttää tuota samaa syytä, mutta kai sinne nyt on mentävä, kun tätä tilaisuutta kuitenkin on jo pidempään odotettu. Tällä viikolla on vielä muutama treenimahdollisuus, joten vedetään nyt täysillä loppuun saakka ja katsotaan, mihin päästään. 

Kuvassa on tosiaan eväät, jotka otin eilen mukaan treeneihin lähtiessä. Vietin Vertical Clubilla eilen kuusi tuntia. Suurimman osan ajasta treenasin, mutta mahtui mukaan parinkymmenen minuutin päiväunetkin Verticalin sohvalla. Illalla katsoimme vielä läpi toistemme koreografioita ja saimme palautetta niistä. Jännitti aika paljon esiintyä jo ihan omille treenikavereillekin. Adrenaliinin ansiosta en edes huomannut väsymystä. Adrenaliinista saa aina ihanat supervoimat. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti