maanantai 15. huhtikuuta 2013

Treeniviikko 15/2013

Maanantai:
Juoksu juoksumatolla 7,8 km, 5:15/km (41 min)

Tiistai:
Koreografiatreeniä (1 h)
Käsinseisonta (1 h 55 min)

Keskiviikko:
Lepo

Torstai:
Koreografiatreeniä (1 h 30 min)

Perjantai:
Lepo

Lauantai:
Lepo

Sunnuntai:
Tankotanssi vapaat treenit (1 h)


Yhteensä: 6 h 6 min

Kässäriä kotona

Ei mikään ihme, että mieliala on aika surkea, kun katsoo, millainen treeniviikko viime viikolla on ollut. Viikko on ollut täynnä deadlineja, joten koulukirjat on vihdoin täytynyt kohdata. Onneksi viikkoon mahtui sentään ihana käsinseisontatunti. Pari viikkoa sitten puhuin käsinseisontastressistä, mutta nyt joka tunnilla on tuntunut, että olen oikeasti kehittynyt. Ihan mahtava fiilis! Olen rohkeampi ja tasapainoni käsinseisonnassa on parempi. Olen vihdoin oppinut ponnistamaan käsinseisontaan kerän kautta. Eli ponnistan ensin tasajalkaa polvet rintaan ja suoristan siitä käsinseisontaan. Teimme viime tunnilla myös erästä hauskaa ponnistusta. Toinen käsi laitetaan korokkeen päälle, toisella jalalla potkaistaan itsensä yhden käden käsinseisontaan, lasketaan toinen käsi maahan, ja tehdään käsinseisontakuperkeikka. Kokeilin sitä ensimmäistä kertaa ja oli hyvin lähellä, että onnistuin tempussa. Liikerata on tuttu tankotanssista, kun mennään handspringillä ayshaan. (Handspringillä ayshaan -video, joka on jo aiemmin blogissa nähty.) Tuntui hienolta, kun kerrankin pystyin harjoittelemaan vaikeampia temppuja. 

Muuten onkin ollut kiirettä koulujuttujen kanssa, ja lisäksi treenasin perjantain tanssiesitystä varten. Ainejärjestöllämme oli sikajuhla, joka on nimestään huolimatta hieno akateeminen pöytäjuhla, jossa tarjolla on kokonainen paistettu sika. Kyseessä on vanha elintarvikealan opiskelijoiden perinne, ja sian meille paistaa lihateknologit. Olen tuottamassa syksyllä ensi-iltaan tulevaa maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan ensimmäistä speksiä, ja olimme luvanneet järjestää sikajuhlien ohjelman. Esitimme speksin trailerin, johon kuului mm. minun ja kahden muun speksiläisen tanssiesitys. Tätä olen siis lähiaikoina treenannut, ja siksi muut treenit ovat jääneet. Esitys onneksi meni todella hyvin, ja saimme positiivista palautetta. 

Toivotaan, että tankotanssitreenit lähtevät nyt tästä eteenpäin rullaamaan hyvin, jotta saan valmiin ja harjoitellun esityksen Pole Debuttiin 27.4. Aika alkaa käydä vähiin, ja alan jo katua osallistumistani, kun tiesin, että harjoitteluun jää aivan liian vähän aikaa. No, onneksi Pole Debut on matalan kynnyksen tapahtuma, niin ei tarvitse ihan liikaa stressata. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti