perjantai 5. huhtikuuta 2013

Renkaalla

Olin eilen taas pitkästä aikaa hieronnassa, mutta tein kyllä sen kielletyn, eli treenasin vielä samana päivänä. Olen mukana tanssiesityksessä ensi viikon perjantaina, ja koreografiaa oli pakko treenata. Kolmen henkilön aikataulujen yhteensovittamisessa oli jo aika paljon sumplittavaa, joten hieronta sai nyt olla samalla päivällä. Lisäksi pari tulevaa viikkoa on jotain ihmeellistä kiirettä, etten ehdi tankotunneille ollenkaan! Onneksi pääsen treenaamaan kisoja varten erikseen. Ainiin, en olekaan tainnut mainita blogin puolella, että pääsin kisaamaan Pole Debuttiin. Jännittää. 


Tanssitreenien jälkeen menin vielä rengastrapetsitunnille, jolla opin jopa kaksi uutta liikettä! Jee! Tämä yllä oleva ei kuitenkaan ole kumpikaan niistä uusista. Kokeilin tätä jo kerran aiemmin kirjan piirroskuvan perusteella. Ei sen kyllä noin kuulunut mennä, mutta onhan tuokin ihan kiva. Piirroksessa alempi jalka oli renkaalla ja lantio ja koko yläkroppa oli rengasta vasten. Täytyy vielä hinkata sitä, mutta kiva, että näkee kuvasta, mikä on vialla. 


Kokeilin samaa vielä suoralla takajalalla. Ihan kiva myös. Sattuu muuten aika paljon solisluuhun. 


Tässä on sitten se toinen niistä uusista. Teimme tunnilla liikettä, jossa kädet ovat samalla tavalla kuin tässäkin, mutta ollaan vaakatasossa spagaatissa. Eli jos rengas olisi lattialla, niin olisit spagaatissa sen päällä. Näin sitten sivusilmällä, kun joku toinen treenaaja teki tätä ja halusin tietysti heti itsekin kokeilla. Tämähän on melkein kuin aysha renkaalla. Hieno! Tässä renkaaseen koskettaa vain kädet, jos kuvasta on vaikea hahmottaa. Välillä on vaikea saada vangittua kuvaan hienoa liikettä. Tässä on kuva samasta liikkeestä toisesta kuvakulmasta. Tässä varsinkin näyttää, että jalat lepäisivät rengasta vasten, mutta ne ovat tuolla tavalla ilmassa kuin edellisessä kuvassa näkyy. 

Ihanaa oppia uusia liikkeitä pitkästä aikaa. Olen vielä vähän huono itse soveltamaan ja keksimään uusia juttuja, joten jonkun täytyisi ensin näyttää. Mutta ehkä sekin taito kehittyy pikkuhiljaa. 

Tosiaan, Pole Debut on 27.4. Tampereella, nettisivuilta löytyy lisää tietoa. Lisäksi olen menossa kisaamaan myös Puolaan Pole Dance Cuppiin. Sieltä ei ole odotettavissa minkäänlaista menestystä. Kunhan menen kasvattamaan kisakokemusta. Tosin, olen Pole Debutissakin varmaan niin kauhuissani, ettei koko hommasta tule mitään, mutta yritetään. :D 

2 kommenttia:

 1. Haluaisin kysyä, että mistä olet hankkinut itsellesi tuon renkaan? Olen katsellut tätä http://ahlsport.com/kauppa/product_info.php?products_id=76 , en vain tiedä että millainen pito tuolla olisi ilman teippiä, tarviiko sitä teipata mikäli siinä on se pinnoite. Ulkomaisista sivustoilta renkaita sais paljon halvemmalla, uskaltaako sellaisesta sitten tilata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole (ainakaan vielä) omaa rengasta. Ei olla ihan vielä samaa mieltä asunnon sisustuksesta kämpän toisen asukin kanssa. :) En ole ihan varma, oliko Gymillä juuri tuo Ahlsportin rengas ilman teippejä. En tykkää yhtään. Ei tule minkäänlaista pitoa, kun rengastrapetsilla kuitenkin yleensä ollaan vaatteet päällä. Kädetkin hikoaa ja ote lipsuu. Oon itse aina ajatellut, että rengas kuuluu aina teipata. Siksi hämmästelinkin Gymillä teippaamatonta versiota. Jos ostaisin renkaan, teippaisin kyllä ehdottomasti.

   Ja tilaisin myös ihan mielelläni ulkomailta halvempien hintojen takia. En ole tainnut mitään näin kallista koskaan tilata, mutta hyvin on sujunut kaikkien pienempien tilausten kanssa. Kannattaa vähän googlailla firman nimellä ja katsoa, minkälaisia juttuja heistä on kirjoitettu.

   Mullakin kyllä olisi hinku saada se oma rengas..

   Poista