perjantai 26. huhtikuuta 2013

Hula hula!

Ihan alkuun, unohdin viime postauksesta tämän upean videon, jonka treenikaverini Kaisa kuvasi samalla, kun kuvattiin niitä vaatteet päällä tehtäviä liikkeitä. Olkanousualastulo! Normaalisti tällä liikkeellä mennään ylöspäin, mutta kun se on niin hassunhauskaa alaspäin. Ja kyllä, tuntuu myös hassunhauskalta hartiassa. 


Sitten viime tiistain treeneistä. Minulla oli, kuten tavallista, ensin käsinseisontatunti, joka oli jälleen kerran superrankka mutta niin hauska. Teimme kaikenlaisia temppuja air trackilla, joka on sellainen ilmatäytteinen iso patja, joka joustaa kivasti, joten se sopii hienosti kaikkiin voltteihin, flikkeihin, jne.. Siinä on kiva tehdä käsinseisontaa ja kaikkia temppuvariaatioita, koska voit tulla melkeinpä miten vaan alas eikä se satu. Itsensä satuttamisen pelko vähenee, niin alkaa temputkin sujua rohkeammin. Olen taas niin innoissani käsinseisontatreeneistä, että ihan ahdistaa, kun kautta on jäljellä enää yksi kerta, jonka jälkeen alkaa kesätauko. Tai no, olisihan meillä vappuaattona klo 19.30-21.00 treenit, mutta jotenkin tuntuu, että saatan olla tekemässä jotain muutakin sinä aikana. (Eh, voiko kutsua itseään jo pahaksi urheilunarkomaaniksi, jos rupesi juuri miettimään vaihtoehtoa "alkoholiton vappu", jotta pääsee treeneihin vappuaattona, vaikka on odottanut vapun opiskelijameininkejä jo viime vapusta saakka? Hmm.. Täytyy muuten oikeasti harkita tätä.) 

Käsinseisonnan jälkeen alkoi Sirkus Huiman vapaat treenit. Minun piti lähteä "ihan kohta" pois, mutta syytän Lauraa, joka jalkansa loukattuaan haki hulavanteet, joista sitten tietenkin innostuin. Yllätyin, kun osasinkin hulata hulavanteella. Lapsena tietysti kaikki osasivat, mutta kerran kokeilin aikuisiällä eikä siitä tullut mitään. Miten se nyt yhtäkkiä onnistui? No kuitenkin, innostuin sitten kokeilemaan kaikkia eri tapoja pyöritellä vannetta. Ja kohta innostuin jo yhdistelemään vannetta rengastrapetsiin. Ja sitten kiinalaiseen tolppaan. Yritimme myös Lauran kanssa duorengastrapetsia vanteilla, mutta emme vielä keksineet mitään hienoa komboa siihen. Mutta ensi treeneissä sitten! Voi sitä onnistumisen iloa! Olin ehkä onnellisempi kuin lapsena huvipuistossa. Treenit loppuivat klo 23 enkä olisi malttanut millään lähteä pois, vaikka kouluhommiakin olisi ollut hoidettavana. Kun pääsin keskiyöllä sänkyyn, en saanut pariin tuntiin unta tuon ylienergisyyden takia. 

Laura ja toinen Laura kuvasivat minulle pieniä pätkiä hulailuista. Kaikkia näitä teen siis tässä videolla ensimmäistä kertaa, joten videolla näkyy ehkä enemmän intoa kuin viimeisteltyä liikettä, mutta päätin, että minusta tulee vielä ärsyttävä multilahjakkuus, joten odottakaahan vain! Ja tässä mielentilassa pyysin vielä kangastaiteilijoita opettamaan minulle yhden uuden tempun kankailla. Nyt osaan ehkä kolme temppua, joten kankaillakaan en ole mikään virtuoosi. En ole uskaltanut harjoitella kankailla, koska kaikki temput näyttävät niin hurjilta, mutta loppujen lopuksi tuokaan ei ollut niin pelottava kuin miltä se näytti. Tässä siis all new temppuja: 
Entinen rengastrapetsiopettajani Jerina (tule takaisin, Jerina, jooko?) on muuten ihan guru hulavanteillakin. Minun upean hulavideon jälkeen voi katsoa, miltä todellinen vannetaiteilija näyttää. Siinä vähän tavoitetta, mitä kohti lähteä treenaamaan: 
Ei tässä muuta sanottavaa sitten jääkään kuin että VAU! 

2 kommenttia:

  1. Blogissani on sinulle tunnustus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) Unohdin linkata tähän postaukseen, mutta koitan muistaa seuraavaan!

      Poista