sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Treeniviikko 12/2013

Maanantai:
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)
Aerial Yoga Vetreä (1 h)
PowerPole (1 h)

Tiistai:
Lepo

Keskiviikko:
Lepo

Torstai:
Juoksu 7,06 km, 5:50/km (41 min)

Perjantai:
Juoksu juoksumatolla 4,95 km, 6:04/km (30 min)

Lauantai:
Kuntosali (2 h)
Sulkapallo (1 h)

Sunnuntai:
Tankotanssi vapaat treenit (2 h 30 min)


Yhteensä: 9 h 56 min


Treeniviikko alkoi aika surkeasti, kun edellisen sunnuntain viiden tunnin treenit hieman tuntuivat seuraavana päivänä. Olin ihan poikki enkä meinannut edes jaksaa seistä labrassa. Treenejä ei kuitenkaan voi jättää väliin. Etenkin, kun tulossa oli monta päivää pakollista lepoa labran ja töiden takia. Pole Guru -tunti meni kyllä ihan oikeasti vetelehtiessä. En jaksanut tehdä paljon voimaa vaativia liikkeitä ja venymistä vaativat liikkeetkin tuntuivat kankeassa kropassa ikävältä. Aerial Yoga vähän paransi oloa, kun pääsi vain rennosti venymään ja rauhoittumaan. PowerPolea en halunnut jättää väliin, joten sinnekin menin tekemään juttuja puoliteholla. 

Tiistaina ja keskiviikkona en ehtinyt urheilla yhtään. Toisaalta ihan hyvä, niin pääsin palautumaan. Torstaikin olisi jäänyt ilman treeniä, ellei M olisi luvannut lähteä tsemppaamaan minua juoksulenkille. Myös perjantaina olin töissä, joten ainoa mahdollisuus urheiluun oli jäädä työvuoron jälkeen salille juoksemaan juoksumatolle. Juoksumatolla juokseminen oli paljon kevyempää ja olisinkin voinut juosta paljon pidempään, mutta pakko oli poistua ennen kuin hälyt menevät päälle. Piti kyllä juosta todella löysä palauttava lenkki, mutta keskinopeudeksi tuli lopulta 9,9 km/h. Innostuin homman keveydestä. 

Viikonloppu oli taas tavalliseen tapaan urheiluntäyteinen. Sulkapallo M:n kanssa oli todella kivaa, vaikka olin jälleen aika poikki. Ja tänään vapaissa treeneissä sain kuvattua parin minuutin freestyle-pätkän, jolla ehkä haen Pole Debut -kisaan, mutta mietin vielä. Nyt on kuitenkin hakuvideo valmiina, jos päätän hakea. Haluaisin tietää ensin, millä välineellä (eli tangolla) kisataan. On merkitystä, onko tanko titaaninen, krominen vai jauhemaalattu, tai onko se 45, 48 vai 50 mm halkaisijaltaan. Toivottavasti tieto tulisi ennen hakuajan päättymistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti