tiistai 12. maaliskuuta 2013

Treeniviikko 10/2013

Maanantai:
PowerPole (1 h)

Tiistai:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)
Hiphop (1 h)
Käsinseisonta (1 h 30 min)

Keskiviikko:
Voima lihaskuntotreeni (1 h)
Aerial Yoga Lempeä (1 h)
Aerial Dance (1 h)

Torstai:
Tankotanssi Pole 3 Flow (1 h 15 min)
Tankotanssi Pole Dance (1 h)

Perjantai:
Lepo

Lauantai:
Lepo

Sunnuntai:
Tankotanssi vapaat treenit (1 h)

Yhteensä: 10 h 45 min

Kuva: Nina Saksman
Treeniviikkopostaus on tällä kertaa hieman myöhässä. Olen edelleen vähän treenialakuloinen ja lisäksi on ollut paljon tekemistä lähipäivinä. Perjantaina hopsausta, tenttiä ja lääkiksen speksiä (joka oli muuten ihan mahtava!). Lauantaina töitä ja illalla bilettämään ihanan opiskelukaverini Taijan kanssa. Sunnuntaina GoExpo ja treenit. Maanantaina puolet päivästä labrassa ja puolet töissä. Treenitkin ovat siis jääneet vähemmälle, mutta kuten viime postauksessani kerroin, nyt tuntuu ihan hyvältä pitää treenitaukoa.

Alkuviikko näyttikin ihan hyvältä treenien suhteen. PowerPolessa oli ihana Iron X -teematunti, jossa tehtiin Iron X -asentoon tähtääviä harjoituksia. Se on minulla tällä hetkellä treenin alla, joten olin todella mielissäni tästä teemasta. Sunnuntaina GoExpossa käytiin Iron X Challenge -finaali, jonka voitti tankotanssiopettajani Suvi, ja toiseksi tuli PowerPole-opettajani Oona. Muitakin tuttuja semifinaalissa oli. Tässä video finaalista.

No, tälläkin viikolla pitää vielä tämä ja huominen päivä olla treenaamatta labra+työt -kombon takia, mutta torstaina pääsen taas tangolle ja renkaalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti