maanantai 4. maaliskuuta 2013

SportSetter

Olen löytänyt itselleni taas uuden ajanvietteen. Minullahan tunnetusti on niin paljon rahaa ja aikaa. NOT. No mutta mitenkäs sitä paremmin voisi rahat ja ajan tuhlata kuin uuteen liikuntaharrastukseen?

Luin SportSetteristä jostakin treeniblogista ja halusin heti liittyä. Idea on hauska. Maksat 29,90 € kuukaudessa ja saat joka kuukausi neljä erilaista liikuntapassia, joilla pääset kokeilemaan uusia lajeja. Passit ovat siis ilmaislippuja johonkin urheilupaikkaan, ja niiden arvoksi tulee reilusti enemmän kuin 30 €.


Rekisteröidyin SportSetteriin viime kuun lopussa, joten en viitsinyt enää ottaa passeja sille kuulle. Kesken kuukaudenkin voi aloittaa, ja silloin ei tarvitse maksaa koko hintaa. Hinta ja passien määrä lasketaan sen mukaan, kuinka paljon kuukautta on vielä jäljellä, jotta asiakas ehtisi mahdollisimman hyvin käyttää saamansa passit eikä tarvitsisi maksaa turhasta. Sain siis ensimmäiset passini nyt maaliskuun alussa.

Rekisteröityessä minun piti antaa yhteystietojeni lisäksi tiedot siitä, minkälaista liikuntaa haluaisin kokeilla. Palvelussa voi valita niin monta ryhmää kuin haluaa, ja passit valitaan sinulle omien kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Itse valitsin mm. tanssin, ryhmäliikunnan ja extremelajit. Sitten vain jännäsin, minkälaisia passeja saisin. 


Kun passini tulivat, olin erittäin tyytyväinen. Maaliskuun passeilla saan käydä personal training -tunnilla, kaksi kertaa tanssitunnilla, kaksi kertaa parkourissa tai boulderoimassa ja kaksi kertaa circuit-tunnilla. Parkour/boulderointi-passin voi käyttää myös yhteen käyntiin kaverin kanssa, joten ajattelin lähteä sinne yhdessä M:n kanssa. Palvelussa on myös mahdollista vaihtaa yksi passi kuukauden salikorttiin, mutta itselleni se ei ole tarpeellista, koska olen jo UniSportin jäsen. Jos sinä haluat liittyä palveluun, saatat saada täysin eri passit kuin minä. Ne valitaan sinulle profiilisi mukaan. Kuitenkin on mahdollista tiimiytyä (, jota itse en ole vielä tehnyt, koska kukaan ystävistäni ei ole tietääkseni jäsen), jolloin tiimin jäsenet saavat varmasti kaksi samaa passia. (Muistaakseni se oli kaksi. Luin sen aiemmin, mutten nyt pikakelauksella löytänyt sitä kohtaa sivuilta.)

Palvelu on tähän mennessä kuulostanut aivan loistavalta. Haluan kokeilla kaikkea uutta, mutta harvemmin saan itse aikaiseksi lähteä noin vain uuden lajin pariin. Tällä tavalla saatan päästä kokeilemaan jotain, jota en itse olisi edes tullut ajatelleeksi. Boulderointia en ole koskaan kokeillut, joten se on ainakin heti jo uusi kokemus. Käytän huomenna ensimmäisestä passistani puolet, kun menen DCA:n hiphop-tunnille. Ihanaa päästä pitkästä aikaa tanssimaan hiphoppia! Harrastin sitä aikoinaan kahdeksan vuotta, mutta taukoa on nyt ollut ilmeisesti jo viisi vuotta. Kerron blogissa, miten passien käyttö sujuu ja mitä kaikkea hauskaa olen päässyt kokeilemaan. 


Palvelusta kiinnostuneille kuitenkin tälläinen huomio. Palvelu on vasta beta-versio, joten mukaan otetaan alkuvaiheessa vain rajoitettu määrä osallistujia. Jos siis haluat ehdottomasti mukaan, kannattaa liittyä ennen kuin paikat loppuu. Ja pitänee loppuun mainita, että ei ole maksettu mainos, mutta kehotan silti kavereita (ja tuntemattomia) liittymään, jotta saan mahdollisesti tiimikaverin! ;) Saa laittaa viestiä, jos tahtoo minun kanssa jotain urheilulajia kokeilemaan. Oli se sitten SportSetterin kautta tai muuten vaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti