sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sirkustelua salilla 2.3.2013

Käymme nykyään M:n kanssa usein viikonloppuisin salilla ihan aamusta, kun siellä ei ole muita. Silloin aloitan treenini tekemällä kaikkia hauskoja temppuja puolapuilla ja ilman. Ne vievät sen verran tilaa, etten viitsi niitä muiden läsnäollessa tehdä. Lisäksi on kiva kuvata silloin, kun ei tarvitse huolehtia, häiriintyvätkö muut treenaajat.

Eilisestä treenistä (2 h 37 min) reilu tunti oli tätä temppuilua. Käsinseisontojen, iron X:ien ja muiden jälkeen olikin hyvä jatkaa väsynein lihaksin käsitreenin pariin. Leuanvetoja meni kuitenkin vastaotteella jopa 6! Jee, uusi ennätys! Myötäotteella meni 4. Lisäksi vaihdoin dumbbell shoulder pressissä painot kilon painavampiin eli 9 kg. Kahdeksan kilon painot olivat jollain muulla käytössä, joten ajattelin huvikseni kokeilla ysejä. Näköjään kannattaa välillä astua ulos mukavuusalueelta. ;)

No, kuten vuoden alussa lupasin, olen alkanut harjoitella iron X:ää. Harjoittelen sekä tangolla että puolapuilla, ja tällä videolla on nyt pieni pätkä puolapuutreeniä. Lisäksi innostuin tekemään päälläseisontaa. Pidemmittä puheitta: tässä video. Jätin sen tällä kertaa täysin hiljaiseksi, koska stressaan tekijänoikeusasioista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti