tiistai 5. maaliskuuta 2013

Pikapäivitys

Haluaisin kovasti jo kirjoittaa tämän päivän hiphop-tunnista SportSetterin kautta, mutta olen ihan liian väsynyt. En jaksa keskittyä kirjoittamaan arviota, joten kerron vain nopeasti tästä päivästä. 

Pääsin pitkästä aikaa klo 7.30 aamutunnille aerial yogaan. Viimeiset seitsemän viikkoa on mennyt labran parissa, joten aamujoogalle ei ole ollut aikaa. Ja ensi viikolla alkaa sitten seuraavan kolmen viikon labra.. No, oli kuitenkin ihanaa päästä pitkästä aikaa aamujoogaan, vaikka illalla meninkin liian myöhään nukkumaan, minkä takia aamuherätys oli tuskaa. Aerial yoga sai kuitenkin taas hymyn huulille ja haaveilin siitä, että voisin aloittaa joka aamun näin. 

Päivällä hoidin asioita (ja vähän shoppailin) kaupungilla. Paluumatkalla bussissa vähäiset yöunet kostautuivat; nukahdin bussiin ja ajoin pari pysäkkiä liian pitkälle. Näköjään niin voi tapahtua ihan selvinpäin keskellä päivääkin. 

Kotona lepäilin hetken ennen lähtöä hiphop-tunnille, josta voin jo sen verran sanoa, että hauskaa oli. Onneksi saan SportSetterillä käydä vielä toisenkin kerran. Sen jälkeen täytyy harkita ehkä 10 kerran korttia, koska olen haaveillut jo pitkään hiphop-harrastuksen jatkamisesta. 


DCA:lta jatkoin Circus Helsingin uusiin tiloihin Suvilahdessa. Tilat olivat ihan mahtavat verrattuna edellisiin. Pukuhuoneet olivat tilavat ja niistä löytyi ihan kunnolliset suihkut ja monta vessaa. Treenitilat olivat korkeat ja tilavat. Sijaintikin on niin kätevä, kun sekä Sörnäisistä että Kalasatamasta voi kävellä Suvilahteen. Metro on niin paljon kätevämpi ja kulkee useammin ilta-aikaan kuin Vallilan bussit. Lisäksi nyt molemmat vakiotreenipaikkani ovat Kalasataman metroaseman ympärillä. 

Meinasin jäädä käsinseisontatunnin jälkeen vielä Sirkus Huiman vapaisiin treeneihin, mutta treenikaverini ystävällisesti ajoi minut ulos, kun kuuli, että olin jo treenannut kolme ja puoli tuntia tänään. Hyvä niin. Ei saa vetää itseään piippuun. 


Sellaista tänään ja toivottavasti huomenna enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti