torstai 7. maaliskuuta 2013

Hipityhopper

No nyt vihdoin siitä hiphop-tunnista.

Tosiaan, ensimmäisen SportSetter-passini käytin DCA:n tanssitunnilla. Valittavana oli kaikki tunnit, jotka eivät olleet täynnä. Olen harrastanut aiemmin kahdeksan vuotta hiphoppia, mutta lopetin sen muistaakseni viisi vuotta sitten. Koska kaipuu hiphop-tunneille on ollut suuri, valitsin tietenkin sen. Tunnin varaaminen sujui todella simppelisti. Tunti piti varata sähköpostilla, ja sähköpostiini vastattiin nopeasti ja sain haluamani tunnit. Luvattiin vielä, että voin vaihtaa toiseen tuntiin, jos tämä kyseinen ei tunnukaan kivalta ensimmäisen kokeilun jälkeen. Tunnille ilmoittautuminen sujui myös kivuttomasti. Tähän mennessä olen siis edelleen erittäin tyytyväinen palveluun.


Sitten itse tuntiin. Valitsin tosiaan Hiphop Adults, avoin taso -tunnin. Kaikki hiphopin aikuistunnit ovat avoimen tason tunteja, jotta "aikuiset pääsevät vapautuneesti nauttimaan ja heittäytymään tanssin vietäviksi." Tunnilla oli muitakin SportSetterin kautta tulleita, ja tytöt olivat itseasiassa myös bloggareita. Hauskaa. Muut olivatkin käyneet tunneilla jo pidemmän aikaa. Opettaja ja oppilaat jutustelivat alkuun niitä näitä, mikä vähän kyllä ärsytti, koska itse ajattelin vain koko ajan hupenevaa treeniaikaa. Minäkö kärsimätön? Tunnilla tehtiin pitkät lämmittelyt ja hieman lihaskuntoa - perus vatsa- ja selkälihasliikkeet. Sitten aloitettiin koreografian läpikäyminen. Muut olivat tehneet sarjaa jo joitakin viikkoja, joten mukaan hyppääminen oli vähän hankalaa. Se on tietenkin ymmärrettävää, koska tunneilla käydään normaalisti koko kauden ajan. Vanha pätkä käytiin siis vain pikaisesti läpi ennen uusiin liikkeisiin siirtymistä. Minulla oli silti todella hauskaa, ja tunnin loppu tuli aivan liian nopeasti.


Tunnin opettaja oli todella mukava ja rento. Mutta olenkohan ihan mummo, jos sanon, että musiikki oli ihan liian kovalla? Niin kovalla, että korviin sattui, eikä opettaja pystynyt sen yli huutamaan. Kokonaisuudessaan oli kuitenkin ihana tunti, ja olen iloinen, että minulla on vielä passin toinen puolikas käytettävissä. Varasin saman tunnin vielä loppukuulle. Olen aina tykännyt tanssia, vaikken välttämättä siinä kaikkein paras olekaan. Hiphop ja muut katutanssit ovat aina kiinnostaneet eniten. "Hiphop-uran" jälkeen olenkin vain tankotanssinut, joka ei nyt niin paljon tanssia ole kuin sen nimi antaa ymmärtää. Muutamia tanssillisia tunteja on kuitenkin ollut, ja ne ovatkin olleet ihan suosikkejani.

Mutta koska DCA:n Hiphop Adults -tunneilla ei ole tasorajoja, niin tervemenoa vain tunnille kaikki hiphopista kiinnostuneet. Ehkä joku lähtee kertamaksulla mukaani 26.3.? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti