sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Treeniviikko 6/2013

Maanantai:
PowerPole (1 h)

Tiistai:
Käsinseisonta (1 h 50 min)

Keskiviikko:
Lepo

Torstai:
Tankotanssi Pole 3 Flow (1 h 15 min)
Tankotanssi Pole Dance (1 h)
Ilma-akrobatia, rengastrapetsi (1 h 35 min)

Perjantai:
Kuntosali (1 h 34 min)
Tankotanssi Open class (1 h)

Lauantai:
Lepo

Sunnuntai:
Kuntosali (2 h 35 min)
Tankotanssi vapaat treenit (1 h)


Yhteensä: 12 h 49 min

M nappasi kuvia tuskan hetkellä.
Tämä viikko on ollut superkiireinen, mutta näköjään kauhukuvistani huolimatta olen saanut sekaan vähän treeniäkin. Maanantaina oli lyhyt työvuoro, joten ehdin vielä PowerPoleen illaksi. Käsinseisontatunnilla tiistaina meidät jaettiin kahteen ryhmään, ja tunnin lopuksi meidän ryhmä jatkoi harjoittelujaan, kun toinen ryhmä alkoi tekemään loppuvoimia. Ahdistuneena vilkuilin toisen ryhmän suuntaan, kunnes oli ihan pakko kysyä, voinko mennä tekemään toisen ryhmän kanssa voimia. Reaktioista päätellen olen ainut, joka rakastaa tuota lopun ihanaa lihaskidutusta. Tulee niin euforinen olo, kun on antanut itsestään kaiken.

Eilen oli reilu 8 h työpäivä, jonka jälkeen alkoi rentoutuminen. Kävimme M:n, veljeni ja hänen vaimonsa kanssa elokuvissa (21 tapaa pilata avioliitto), jonka jälkeen suuntasimme Pure Bistro -ravintolaan. Leffa oli hauska ja ravintola aivan mahtava. Ihan järjettömän hyvää ruokaa, ja annokset olivat hienolle ravintolalle epätyypilliseen tapaan sopivankokoisia. (Hienoissa ravintoloissa tarjotaan mielestäni yleensä niin minimaalisen kokoisia annoksia, että tekisi mieli jatkaa ravintolasta Mäkkäriin.) Ravintolan menu oli pieni, mutta makuyhdistelmät ihanan jänniä. Voin ehdottomasti suositella Pure Bistroa kaikille. Minun laskuni taisi olla n. 56 €, joka sisälsi alkuruoan, pääruoan, jälkiruoan ja 2 drinkkiä. Tämä ei sinäänsä liity treeneihin muuten kuin siten, että tämän takia pidin lauantaina lepopäivän.

Tänään kuntosalilla ei treeni mennyt ihan nappiin. Tein taas 45 min temppuja puolapuilla, mutta mikään ei tuntunut onnistuvan. Ei edes normaalisti kevyesti sujuva handspring. Iron X -treeniin ei riittänyt voimaa. Pettyneenä jatkoin sitten salitreenin pariin, joka myös vähän takelteli. Hauiskääntöjä sain kuitenkin tehtyä tänään jopa 7 kg:lla, jee. Venyttely antoi lopulta onnistumisen iloa, kun spagaatit menivät hyvin pohjaan saakka. Venyttelyn jälkeen kokeilin vielä pari kertaa Iron X:ää, ja se yllättäen sujuikin taas hyvin. Jee! Jäi hyvä mieli lopulta. Videota en sanut kuvattua, koska alku meni reisille, ja loppuvaiheessa salilla oli jo liikaa ihmisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti