perjantai 22. helmikuuta 2013

Toipilas

Tänä aamuna tuntui jo sen verran hyvältä, että päätin lähteä kokeilemaan salitreeniä. Salilla ei enää tuntunutkaan yhtään hyvältä. Olo oli väsynyt, ja sydän alkoi hakata tuhatta ja sataa jo ensimmäisessä liikkeessä. Päätin jättää treenin kesken ja siirtyä venyttelemään, kun lihakset oli kuitenkin jo lämmitetty. Tein perusvenyttelyiden lisäksi spagaattivenyttelyt kahteen kertaan ja vähän selän taivutuksia. Eräs ystäväni sattui tulemaan samaan aikaan salille, joten hänen kanssaan jutellessa sain samalla hyvän pitkän venyttelysession tehtyä. 


Ei taida olla tapahtunut tässä liikkeessä mitään kehitystä. En ole kyllä muistanut treenatakaan. Painoa ainakin pitää saada enemmän käsille. Silta on oikeastaan minulla vain taantunut sen jälkeen, kun aloitin salitreenin. Hartioihin on tullut lisää lihasta, mikä on vähentänyt liikkuvuutta. Höh. 


Tässä sitten näkyy, miten spagaatti menee ilman jalkatreeniä. Jalkatreenin jälkeen se menee helposti pohjaan, mutta ilmeisesti se ei ole kovin terveellistä. Lihaksilla ei treenin jälkeen ole tarpeeksi energiaa vastustaa venytystä vaan ne antavat periksi. Se ei venytä lihaksia vaan repii ne rikki. Siispä juhlin liian aikaisin, kun iloitsin spagaatin jo menevän pohjaan saakka. Tämä on todellisuus. Ei huono kuitenkaan.

Illalla menin Vertical Clubille Open class -tunnille ja se sujuikin aika hyvin. Kädet hikosivat erityisen paljon, mutta muuten selvisin ilman sydämentykytyksiä yms. Nenä piti kyllä niistää jokaisen pää alaspäin tehdyn liikkeen jälkeen. Treenikaverit puhuivat jo interventiosta ja opettajakin meinasi tehdä kuumetarkastuksen ennen treenejä. Ihania treenikavereita. <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti