perjantai 8. helmikuuta 2013

Pole 3 Flow 7.2.2013

TVT eli terve vaan taas!
Blogi on ollut hiljainen pari päivää, koska tämä viikko on ollut superkiireinen. Luentoja, labraa, kokouksia, treenejä, töitä.. Lisäksi olen ollut vähän alakuloinen, joten luppoaikakin on mennyt murehtimiseen. Höh. Treenit ovat kuitenkin olleet hyviä. Tiistain käsinseisontatunnilla kokeilin ensimmäistä kertaa uutta liikettä, joka onnistui heti todella hyvin. Harvoin saan sellaisia onnistumisen kokemuksia, että joku sujuu ensimmäisellä yrityksellä täydellisesti. Tämä oli kuitenkin sellainen. Käsinseisonta tehtiin siten, että vain toinen käsi on maassa ja toisen puolen olkapää laitetaan korokkeen päälle. En osaa kovin hyvin selittää tätä sanallisesti, joten yritän saada kuvan joskus. 

Keskiviikkona en ehtinyt treenata, mutta kävin hieronnassa taas. Eipä ole ollut yläselkä tai hartiat jumissa viime perjantain jälkeen, kun kävin hieronnassa ensimmäistä kertaa. 

Torstaina (eli eilen) tein sitten taas kolmen treenin kombon. Pole 3 Flow -tunnilla tehtiin nimestä huolimatta tällä kertaa enemmän trikkejä, mutta ei haittaa yhtään, koska en sirkustuntieni takia koskaan pääse Pole 3 Tricks -tunnille. Kolmostaso on Vertical Clubilla jaettu Flow- ja Tricks-tunteihin. Ensimmäisessä tehdään enemmän lyhyitä sarjoja ja harjoitellaan liikkeiden yhdistelyä ja sulavia siirtymiä. Tricks-tunnilla keskitytään uusiin temppuihin. Otin kuvat parista uudesta tempusta, jotka opin. 


Ensin tehtiin tällaista. Mielestäni todella kiva ja kaunis liike. Kiinnostuneille tankotaitureille: Tähän mennään takanojasta. Jos haluat tehdä oikea jalka ylhäällä, niin ota oikealla kädellä pepun kohdalta kiinni ja tanko vasempaan kainaloon. Pitää kiertää siis tangon ohi. Liu'uta peppu oikean käden yli, jätä oikea nilkka tankoon ja vapauta vasen jalka. Jos on taipuisampi kuin minä, niin yläjalkaa alemmas tangolla ja suoralla alakädellä voit työntää vähän ylöspäin. 


Tätä tehtiin joskus aiemmin, mutta otinpa siitäkin kuvan, kun en sitä silloin tehnyt. Melkein sama liike, mutta tässä onkin eri puolen käsi ja jalka ylhäällä, toisin kuin edellisessä. Vartalokin tulee edemmäs, kun edellisessä tanko oli ihan kainalossa. Tankotaitureille: Tähän mennään twisted grip ayshasta. Jos on oikea käsi ylhäällä, niin vasen jalka menee tangolle, ja oikea jalka pujahtaa tangon ja vasemman jalan välistä. Tämän tekeminen on todella hauskaa, mutta tuo ensimmäinen on kyllä kauniimpi. 


Ja lopuksi yksi vähän jännempi versio. Tämä oli ensimmäinen tekemäni liike, jossa on elbow grip, joten siksi se tuntui aluksi vähän jännältä. Tähänkin mennään takanojasta, otetaan tukeva pito kyynärtaipeeseen ja liu'utetaan jalat tuohon asentoon. Tästä tehtiin myös sitä, että molemmat jalat tulevatkin pään puolelle tankoa, mutta se tuntui vielä vähän liian jännältä. Ehkä ensi kerralla. 

Flow-tunnin jälkeen oli vielä Pole Dance -tunti, joka oli jälleen ihana, ja ilma-akrobatiaa Circus Helsingillä. Kokeilin rengastrapetsilla muutamaa uutta aika pelottavaa juttua. Mutta pikkuhiljaa kun etenee, niin kohta nekin menevät rutiinilla. 

Ja lopuksi pitää vielä mainita, että tänä aamuna salilla meni 6 leuanvetoa vastaotteella ja aloitin Iron X:n harjoittelun puolapuilla. Se sujui yllättävän hyvin, mutten kehdannut videoida, kun oli niin paljon ihmisiä. Toivottavasti sunnuntaina saan siitä videomateriaalia. Jesjes-fiilis!

Näistä kuvista kiitos siskolleni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti