keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ei pysty...

En ole oikein hyvä flunssan kanssa. En osaa levätä tarpeeksi ja olen tyytymätön itseeni, kun en voikaan tehdä kaikkea, mitä terveenäkin pystyn. Eilen esimerkiksi ajattelin mennä treeneihin flunssasta huolimatta. Maanantai-iltana arvoin perumisen ja treeneihin menemisen välillä. Olin varannut kaksi tuntia, joista kompromissina peruin toisen. Se toinen, jota en perunut, oli Pole 3 Tricks -tunti, jonne en normaalisti pääse sirkuksen käsinseisontatuntini takia. Olin jo monta viikkoa intoillut, että vihdoin sirkuksen hiihtoloman aikana pääsen käymään Tricks-tunnilla, joten tunnin peruminen tuntui liian vaikealta. Lisäksi kaikentietävä Facebook lykkäsi sivupalkkiini seuraavan mainoksen:


Naureskelin vähän tälle, koska se tuntui niin osuvalta siihen hetkeen. Klikkasin mainosta, ja se vei sivustolle, jossa annettiin vinkkejä liikuntaan, jos on jokin krooninen sairaus tai ylipainoa. Ei siis oikeasti kannusta treenaamaan flunssaisena.

Menin siis tunnille, vaikka jo aamulla kaduin, etten ollut perunut tuntia ajoissa edellisenä iltana. Eihän siitä mitään tullut, kun lihaksissa ei ollut minkäänlaista voimaa. Opettaja käskikin lopulta vaatteet päälle, ja menin lopputunniksi venyttelemään. Tunnin päätteeksi opettaja käski kotiin lepäämään ja kielsi tulemasta tänään. Tänään olikin (onneksi?) töitä, joten ei ollutkaan mitään tuntia varattuna. Äsken peruin myös huomiset tunnit, koska vaikka olo on jo vähän parempi, en ole vieläkään treenikunnossa. En oikeastaan edes pelkää mitään sydänlihastulehdusta, mutta huonosti sujuvista treeneistä tulee aina paha mieli. 

Huomenna aion siis lepäillä vielä yhden päivän, ja toivon, että perjantaina pystyn jo osallistumaan Open class -tunnille. Tämä postaus oli nyt pelkkää voivottelua eikä edes kovin jäsenneltyä, mutta jospa huomenna irtoaisi jotain kivempaa. Haluaisin kovasti tehdä lisää videoita, mutta sairaus pilasi senkin. Tällä viikolla kun olisi muuten ollut ekstra-aikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti