sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Treeniviikko 3/2013

Maanantai:
Lepo

Tiistai:
Lepo

Keskiviikko:
Lihaskuntotreeni Voima (1 h)
Tankotanssi Pole 2/3 (1 h 15 min)

Torstai:
Tankotanssi Pole 3 Flow (1 h 15 min)
Tankotanssi Pole Dance (1 h)
Ilma-akrobatia, rengastrapetsi (1 h 30 min)

Perjantai:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)

Lauantai:
Kuntosali (1 h 20 min)

Sunnuntai:
Sulkapallo (1 h)
Tankotanssi vapaat treenit (1 h)


Yhteensä: 10 h 20 min


Päivä on vasta puolessa välissä, mutta ehkä uskallan jo julkaista viikon treenit. Käyn vielä illalla Vertical Clubilla tankotanssin vapaissa treeneissä, jotka kestävät tunnin, joten uskallan senkin jo merkitä. Olen vähän pettynyt tähän treeniviikkoon. Ensinnäkin on tylsää, kun on kaksi kokonaista päivää, kun ei ehdi tehdä MITÄÄN urheilullista. Maanantai ja tiistai menivät kokonaan labrassa ja töissä. Toiseksi tälle viikolle mahtui vain yksi kuntosalikäynti. Olin suunnitellut kuntosalipäivät tiistaille ja torstaille, mutta sainkin vasta viikon alussa tietää, että kaikki aika tulisi kulumaan labrassa. Leikittelen tosin ajatuksella, että jaksaisin vielä illalla mennä salille, mutta hieman epäilen. Koulutöitäkin pitäisi ehtiä tekemään.

Mutta erittäin iloinen olen siitä, että sain äitini tänään kaveriksi sulkapalloa pelaamaan. Olen pelannut sulkapalloa viimeksi armeijassa muutaman kerran, ja siitä on jo kaksi ja puoli vuotta. Hyvin meillä kuitenkin peli sujui ja aion ehdottomasti mennä toistekin. Samalla oli kiva vaihtaa kuulumisia. UniSportilta opiskelijat voivat varata sulkapallovuoron 4-6€/tunti ja pelikaveri saa olla kuka vaan. Eli opiskelijahinnan saa, kunhan varaaja on opiskelija. Olisi kiva käydä kokeilemassa myös squashia. Sitä olen kokeillut vain muutaman kerran elämässäni joskus yläasteikäisenä.

Eilen muuten valvoin yhteen asti katsomassa Tukholmassa järjestettyä Battle of the Pole -tankotanssikisaa. Kilpailemassa oli treenikaverini, joka saikin Miss Glamour -erikoispalkinnon. Hyvä, Laura! Kirjoitan tästä vielä erikseen, koska haluan liittää mukaan videoita, kunhan niitä nettiin ilmestyy. Mutta sen verran sanon, että Laura on niin valloittava esiintyjä, että hänen esitystensä katsominen saa aina valtavan hymyn kasvoille. Tämäkään esitys ei ollut poikkeus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti