keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Sirkus Huiman vapaat treenit 22.1.2013

Tänään olin taas Circus Helsingillä käsinseisontatunnilla. Olin suunnitellut, että pyytäisin tällä kertaa treenikaveriani ottamaan joitakin kuvia blogia varten. Jouduin kuitenkin aamulla pakkaamaan koko päivän tavarat mukaan, koska olin liikkeessä klo 9.15-23.00, joten en jaksanut kaiken roinan mukaan sulloa vielä järjestelmäkameraa. Blah. En vaivautunut näpsimään surkeita kuvia kännykällä, joten jäi käsinseisontatreenit kuvaamatta. 


Käsinseisontatunnin jälkeen tiistaisin alkaa aina Sirkus Huiman vapaat treenit, joihin jäin hengailemaan, koska pari kivaa treenikaveria tuli paikalle. Käsinseisontatunnin jälkeen olen yleensä aivan poikki, joten ilmainen treenimahdollisuus jää harmi kyllä usein käyttämättä. Jotain pientä kuitenkin aina jaksaa temppuilla ja innostuin jopa kokeileman iPadin kuvanlaatua, kun se sattui olemaan aiemmin päivällä olleen palaverin takia mukana. Yläpuolella olevassa kuvassa näkyvää liikettä teen aina salilla tai milloin vain pääsen puolapuille. Liike on täysin samanlainen kuin aysha tangolla, mutta vaakatasossa olevista puolista on helpompi pitää kiinni. Kuvia ja videoita treeneistä on hyvä ottaa itseäänkin varten, koska silloin huomaa omat virheensä paremmin. Tässä esimerkiksi huomaan, että jalkoja voisi laskea vähän alemmas. 


Meidän ilma-akrobatiatunneilla voi aina valita, tekeekö tunnilla kankaita, köyttä vai rengastrapetsia. Ryhmää voi vaihdella vaikka joka tunti, mutta yleensä kaikki tekevät aina sitä omaansa. Minäkin teen aina rengastrapetsia ja kankailla osaan vain muutamia temppuja. Kuvassa näkyvä temppu on lempparini ja se olikin ainut ilma-akrobatia, mitä tänään tein. 


Käsinseisontatunneilla harjoitellaan myös mm. päälläseisontaa. Kylläpä ihminen näyttää kauniillta päällä seisoessaan. Mutta keskittykää mieluummin vaikka noihin käsilihaksiin. ;) Päälläseisonta on hauskaa, mutta alkaa pidemmän treenihetken jälkeen tuntua ikävältä niskassa. Tuosta olisi tarkoitus pikkuhiljaa saada kädet irti lattiasta. Sormenpäille saan jo nostettua, mutta vielä olisi vähän matkaa tuohon tavoitteeseen.Lopuksi vielä pari kuvaa venyttelyistä. Olen innostunut nyt venyttelemään tuollaisia erikoisia asentoja ja näitä olen ihan muutaman kerran vasta kokeillut. Ihan kivalta jo nyt näyttää, mutta parannettavaa löytyy. Katsotaan jonkun ajan kuluttua, miten olen näissä edistynyt.

Oli pakko päästä kirjoittelemaan keskellä yötä, vaikka aamulla olisi luento heti klo 8.15. Nyt nukkumaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti