maanantai 28. tammikuuta 2013

Rahan menoa ei voi estää..

Ensinnäkin, miten vaikeaa onkaan keksiä kuvia blogiin? Kamera on roikkunut mukana treeneissä, mutta usein ei enää tunnin jälkeen jaksa jäädä ottamaan kuvia. Tänään olisin kyllä halunnut ottaa kuvan yhdestä kivasta tankoliikkeestä, jonka sain tehtyä tänään ensimmäistä kertaa. Samoin olisin halunnut ottaa kuvia Gymillä, mutta kotiin piti palata venäjän ja ruotsin tehtävien (vai blogin?) pariin. Lopputulema: kaivoin tietokoneen uumenista kesäisiä julkisen paikan temppuilukuvia. 

Tänään oli taas ihana treenipäivä. Pole Guru -tunnilla oli kivoja uusia juttuja eikä mikään tuntunut täysin mahdottomalta. Olen taas niin intoa täynnä tankotanssitunneilla, kun ayshat sujuvat nykyään helposti ja Dry Hands auttaa käsien hikoiluun. Kuten eräs opettajani sanoi: "Siis mä rakastan mun poikaystävää, mut Dry Hands on lahja Jumalalta." :D Kyllä, voin allekirjoittaa. Minulla on erittäin paljon hikoilevat kädet ja se on useasti turhauttanut treeneissä. Tankotanssiin tarvitaan kitkaa tangon ja ihon väliin, ja hikoilu vähentää sitä huomattavasti. Nyt en kyllä enää haluaisi treenata ilman Dry Handsia, joten se kulkee aina mukana laukussa, olin sitten menossa treeneihin tai en. Ihan vaan, ettei se ikinä unohdu. Ajattelin vielä kokeilla käsiini apteekista saatavaa Absolut Torr -antiperspiranttia. Tökötti tukkii hikirauhaset ja lupaa pitää ihon kuivana 7 päivää. Olen kyllä kuullut, että tämän käyttö yhdistettynä tankotanssiin repii koko ihon hajalle, mutta haluan silti kokeilla. Niin sietämätöntä tämä käsien hikoilu on. Voihan sen sitten aina lopettaa. 


Putosin taas vähän sivuraiteille. Olen erittäin hyvä siinä, koska ajatukseni viuhuvat aiheesta toiseen uskomattoman nopeasti. Mutta Pole Guru -tunnilla oli siis kivaa ja tunsin olevani ihan guru tällä kertaa. ;) Kävin vielä heti perään Aerial Yoga -tunnilla. Olkapääni on vähän vihoitellut liiallisesta ayshojen tekemisestä, joten jooga tuntui ihanan rentouttavalta. Harmittaa mielettömästi, ettei perjantaisin ole enää 7.30 aamutuntia. Rakastan mennä aerial yogaan aamulla, mutta tunnit sattuvat olemaan niinä päivinä, kun minulla alkaa luennot jo klo 8.15. Perjantai oli ainut sopiva. Mutta täytyy toivoa, että jollekin minullekin sopivalle aamulle vielä tulisi joogaa. Ja täytyy nyt vielä samaan syssyyn harmitella, että lemppariaamuohjaajani lähtee reissailemaan moneksi kuukaudeksi eikä siis ole pitämässä niitä tunteja. Höh! 


No, Aerial Yogasta kipitin sitten äkkiä Kampin Gymille, jossa Oona Kivelä (tankotanssin maailmanmestari) vetää PowerPole-tunteja. Olen puhunut PowerPoleen menemisestä jo varmaankin puolitoista vuotta, mutta en ole vaan saanut aikaiseksi. Viime viikolla sitten Oona kysyi, milloin aion tulla kokeilemaan, ja yhtäkkiä olinkin ilmoittautunut tunnille. On se aina niin kamalan haastavaa ottaa asioista itse selvää, mutta kun joku toinen kertoo, niin johan alkaa sujua. Mutta tässä vaiheessa tulee tuo otsikon ongelma. Haluan tehdä ihan liikaa asioita, jotka maksavat ihan liikaa. Ihan järjetön määrä rahaa menee urheiluun; tankotanssikortti, sirkustunnit, workshopit, leirit, urheiluvaatteet ja -tarvikkeet, kuntosalikortti (joka ei kyllä enää onneksi työn takia maksa mitään), tällaiset PowerPolet.. Tottakai innostuin taas heti ja haluan mennä uudestaan, mutta olisiko ihan liikaa pyydetty, jos voittaisin vaikka lotossa? Yritän tehdä paljon töitä, mutta sitten työt taas vievät sitä treeniaikaa. Kauhea dilemma. 

No kuitenkin, PowerPolessa tehtiin erilaisilla välineillä paljon erilaisia liikkeitä, jotka auttavat tankotanssissa. Se on siis oheistreeniä tankotanssille. Löytyi puolapuut, voimistelurenkaat, rekit, ilmapatja, kiipeilyseinä, tangot.. Kaikenlaista hauskaa ja akrobaattista. Ihanaa, kun aikuiset miehet ja naiset temppuilevat lapsen innolla. Olin vielä ensimmäisellä kerralla vähän hoo moilasena eri välineiden kanssa, mutta eiköhän se siitä lähde, jos useammin käy. Kokeilutunti maksoi 20€ ja lisätietoa löytyy GymiKampin sivuilta

Sellaista kivaa tänään. Milloinkohan pääsen seuraavan kerran...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti