torstai 17. tammikuuta 2013

Liikaa lepopäiviä

Hullua, minulla on ollut kaksi lepopäivää! Yliopistolla alkoi aikaa vievä labrakurssi, joten olen viettänyt päivät laboratoriossa, ja illat olen ollut töissä. Tuntuu hassulta, että olen elintarvikekemisti ja en ole vuoteen ollut labrassa. En ole pipetoinnin ja laimennuslaskujen ystävä, mutta onhan tuo elintarvikekemian labra aika paljon mielenkiintoisempi kuin orgaanisen ja epäorgaanisen kemian. Töissäkin on ollut todella kivaa. Ihan uskomatonta, että töissä voi viihtyä. Viihtymisestä huolimatta aina harmittaa, kun ei pääse treeneihin. Erityisesti tiistain käsinseisontatunnin missaaminen harmitti kovasti. Olen alkanut pitää käsinseisonnasta jopa enemmän kuin rengastrapetsista. Onneksi ensi kuulle ei ole sattunut yhtään työvuoroa tiistaisin tai torstaisin, kun minulla on sirkustunteja. Jee!


Parin lepopäivän vastineeksi tänään oli triplatreenipäivä. Kävin ensin Pole 3 Flow - ja PoleDance-tankotanssitunneilla ja sitten sirkuksen ilma-akrobatiatunnilla. Liikuntaa tälle päivälle tuli siis 3 h 45 min. Flow:ssa oli kivoja liikkeitä, mikä oli erityisen kivaa siksi, että olin vähän huonolla tuulella treeneihin mennessä. Pitkä labrapäivä oli saanut v-käyrän kohoamaan. Jos huonotuulisena joutuu treenaamaan liian vaikeita asioita, alkaa vain ärsyttää enemmän. Mutta kohokohta oli PoleDance-tunti, joka oli niin hauskaa, että koko huono tuuli unohtui. Tunnilla tehtiin koreografiaa tangolla, ja liikkeisiin annettiin helpompia ja vaikeampia variaatioita. Tuollaiset joka tasolle sopivat tunnit voivat olla vähän tylsiä, kun liikkeet ovat ykköstasolta, jotta kaikki pysyvät mukana. Tällä tunnilla sain kuitenkin tehdä omaa tasoani vastaavia juttuja, joten olin tunnin jälkeen jo hymyssä suin. 


Uusi harmitus kuitenkin kohtasi, kun pääsin sirkukselle. Sain kuulla, että meillä ei ole rengasopettajaa tunnilla. (Opettajat kankaille ja köydelle löytyy kyllä..) Saimme siis vain kirjan rengastrapetsiliikkeistä ja koitimme keksiä jotain kokeiltavaa. Aika ikävää, koska kirjasta opettelu ei mielestäni ihan vastaa kurssin hintaa. Mutta jaa-a, minkäs teet, jos ei sopivaa opettajaa löydy. Toivottavasti joku saataisiin pian, koska itse voin opiskella myös vapaatreeneissä ja maksaa siitä 5 € / 2 h. Kuvituksena kuitenkin jotain, mitä tuli kokeiltua. Tuota ylemmässä kuvassa näkyvää liikettä kokeilin ensimmäistä kertaa. Löysimme sen kirjasta, ja se on oikeastaan variaatio jo ennestään osaamastani liikkeestä. Se tuntui kuitenkin aluksi vähän pelottavalta. Järjellä ajatellen siitä ei voi tippua, kun jalat ja ylävartalo on eri puolilla rengasta, mutta koitapa järjellä ajatella, kun olet pää alaspäin roikkumassa. Alemmassa kuvassa näkyvä liike on muuten vaan kiva, koska siitä saa vaikutelman, että olisin jotenkin notkea, vaikken oikeasti ole. Hahaa, huijausspagaatteja tehtiin myös tankotunnilla. Päivän teema siis. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti