keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Alku

Moikkamoi,

aloitanpa blogini esittelemällä itseni. Pidemmittä puheitta.

Nimeni on Saija ja olen 23-vuotias helsinkiläistyttö. Urheilusta on tullut minulle yksi elämäni suurimmista asioista ja siksi haluan omistaa blogini sille. Päälajini on tankotanssi, jota olen harrastanut melkein kaksi ja puoli vuotta. Erittäin hyvänä kakkosena urheilulajeissa on sirkus. Sirkuksella teen rengastrapetsia ja käsinseisontaa. Näiden rakkaimpien lajieni lisäksi käyn vakituisesti aerial yogassa ja kuntosalilla. Juoksua harrastan, kun on hyvät kelit. Muita lajeja harrastan satunnaisesti.

Pyrin myös muuten elämään terveellisesti. En polta ja alkoholikin rupeaa jo pikkuhiljaa tuntumaan turhalta. Syön pääasiassa terveellisesti, ja jos joskus tekeekin mieli lipsahtaa, on rakas avopuolisoni onneksi tiukkana. Kutsun häntä leikkisästi ravitsemusnatsiksi. Oikeasti vain tykkään, kun joku pitää huolta silloin, kun oma itsekuri ei riitä.

Ensimmäinen teksti jääköön nyt lyhyeksi ja lähes kuvattomaksi. Aloitan huomenna uuden työni UniSportilla ja herätä pitäisi klo 5. Haluan kuitenkin loppuun hehkuttaa muutamaa saavutusta lähipäiviltä.

30.12.2012 olin tankotanssikoulullani Vertical Clubilla vapaissa treeneissä. Osasin jo ayshan twisted gripillä ja forearm gripillä ja kokeilin myös split grippiä. Ja se onnistui! Päässä loksahti vihdoin jokin pala kohdalleen ja löysin itseni hyvin vakaasta split grip ayshasta. Jee!


Ja toinen saavutus oli tänään, kun tunnilla tehtiin olkanousuja eri otteilla. Opettaja kysyi lopulta, olivatko kaikki yrittäneet olkanousua kaikilla kolmella otteella, ja omatunto tietysti kolkutti. Olkanousu kuppiotteella on vaan tuntunut ajatuksena pelottavalta. Opettajan kehoituksesta kuitenkin kokeilin kuppiotetta ensimmäistä kertaa ja kappas vaan, sehän onnistui. Woohoo! Samoin ilmaolkanousu prinsessaotteella onnistui jotenkin räpiköiden. Sitäkin kokeilin ensimmäistä kertaa. 

Ihania onnistumisia siis lähiaikoina!

2 kommenttia:

  1. Jee kiva blogi, koita jaksaa päivittää! Ja onnittelut kuppiotteesta! Mäkin koin vihdoin onnistumisen räpiköivän ilmaolkanousun kanssa. :D

    VastaaPoista